Leden
DC Infrarood

DC-Infrarood, met showrooms in Brugge (Oostkamp) en Diksmuide, is specialist in Health Mate® infraroodsauna-cabines. De Health Mate® infraroodsauna-cabines met therapeutische werking zijn echt wel ‘healthy’ want ze ontgiften het lichaam en verlichten medische klachten.

Health Mate® staat bekend om zijn uitstekende infraroodsauna-cabines. Elke klant ontvangt bij aankoop een certificaat van levenslange fabrieksgarantie (sinds 1979).

Op zoek naar een infraroodcabine?

Dirk Coucke en Corinne Debbaut zijn verdelers van Health Mate® infraroodcabines die ze tonen in de  DC-Infrarood showrooms in Oostkamp en in Diksmuide. Corinne is pijnpatiënte en heeft zware fybromyalgie. Ze heeft ook artrose en is Addison patiënte. “Het is door mijn ziekte gekomen dat we de infraroodcabines van Health Mate® zijn beginnen distribueren. Die hebben een therapeutische werking”, vertelt ze.

Omdat ze zoveel pijn had, kocht Dirk voor haar een infraroodcabine. “Ik gebruik de cabine ondertussen bijna 10 jaar en heb geen pijnstillers meer nodig. Genezen doe ik niet door de cabine, maar mijn levenscomfort is heel veel aangenamer.”

Infraroodcabine kopen in regio Brugge

Health Mate® Infraroodsauna-cabines hebben een positief effect van op de spieren en gewrichten. De infrarood Tecoloy® straling elementen met 100% lange-golf stralen (IR-C)  is niet alleen heel aangenaam maar ook veilig, ze dringt door de huid tot op het bot. Dit heeft een helend effect op de spieren en gewrichten.

De therapeutische warmte van een infraroodsauna-cabine

Health Mate® is reeds 42 jaar marktleider in infraroodcabines. De infraroodgolven lange-golf (IR-C) hebben een therapeutische werking op het menselijk lichaam (‘deep level therapy’). De Health Mate® infraroodstralen brengen microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het hele lichaam en verbetert het cel metabolisme.

Zowat alle ziektebeelden hebben baat bij IR-C lange-golf infraroodstralen. “De sessies in de cabine zijn ook goed voor mijn cardio. Doordat ik niet kan sporten, was mijn cardio lui geworden. IR-C lange-golf infraroodstralen zijn ook goed voor mensen met hart- en bloedvatproblemen,” aldus Corinne.

Voordelen Health Mate® infraroodcabine

Volgens Corinne verlicht een Health Mate® infraroodsessie spier- en gewrichtspijnen en is het goed bij reuma, artrose en fibromyalgie. Nog enkele voordelen:

  • Verbetert de immuniteit
  • Verbetert de bloeddoorstroming
  • Verbeter de conditie verbetert
  • Maakt de huid frisser en jonger
  • Vermindert cellulitis en is ideaal om te detoxen.
  • Verbrandt calorieën zonder moeite

Health Mate® therapeutische infraroodcabines

Niet elke infraroodcabine creëert een therapeutische werking: “Veel merken op de markt geven alleen maar aangenaam warmte. Health Mate® beschikt als enige ter wereld over de gepatenteerde NASA Tecoloy® lange-golf (IR-C) stralingselementen waardoor een therapeutische werking ontstaat. De IR-C lange-golf en de precieze golfbewegingen zorgen ervoor dat de straling het lichaam van diep vanbinnen naar buiten opwarmt.”

Elke klant ontvangt bij aankoop een certificaat van levenslange fabrieksgarantie op de volledige elektronica (sinds 1979).

Exclusief bij DC-Infrarood: om de werking van de Health Mate® Infraroodsauna-cabine te ontdekken en te ervaren, zijn er beurtenkaarten van 5 of 10 beurten verkrijgbaar.

WebsiteDC infrarood logo small

Bezoek de showrooms van DC-Infrarood in Brugge en Diksmuide