Leden
De Groene Vallei

Ik ben Sarah Hinderyckx en heet iedereen welkom in mijn bloemenzaak De Groene Vallei. Wij staan bekend voor de grote keuze verse snijbloemen en de leuke decoratie. Of je nu graag je huis opfleurt of je zoekt een speciaal cadeau voor iemand, er is altijd een goede reden om bloemen te kopen, toch!

 

Verse snijbloemen & boeketten in Eke

De Groene Vallei is een bloemenzaak die ik al 23 jaar met hart en ziel uitbaat in Eke, maar tot ver in de omtrek bekend is voor de grote keuze aan verse snijbloemen en leuke decoratieartikelen.

De Groene Vallei staat altijd voor je klaar. Wij werken vooral met Belgische snijbloemen die we aankopen op de Euroveiling in Brussel. Zo werken wij steeds met het beste wat de seizoenen te bieden hebben. In de zomer bijvoorbeeld werken we volop met prachtige zomerbloemen zoals delphinium en eremurus.

We vinden het belangrijk om een boeketje bloemen samen te stellen dat bij je persoonlijkheid past. Ben je fan van een klassieke ruiker bloemen of mag het wat moderner zijn, met een keuze aan wilde bloemen, we houden er graag rekening mee. Wij maken onze boeketten helemaal op jouw maat, zodat iedereen jou graag ziet komen.

 

Bloemstukken zoals jij het wenst

Van opleiding ben ik tuinarchitect, maar ik ben altijd gepassioneerd geweest door bloemen. In Eke vond ik een fijn pand waar ik mijn eigen bloemenzaak in begonnen ben.

Wij maken bloemstukken voor alle gelegenheden, zoals rouwstukken voor jouw dierbaren, helemaal zoals jij het wil. Wij verzorgen de bloemen van a tot z voor een huwelijk, geboortereceptie, bedrijfsfeest en elk ander privé of zakelijk event.

Ook voor fleurige tafeldecoratie, feestzaaldecoratie en decoratie voor bedrijfsevents ben je hier aan het juiste adres.

 

Groene planten, bloempotten

Bij ons vindt je ook een groot assortiment van groene planten, zowel groot als klein. Ook de geschikte bloempot voor de uitgekozen plant kan je bij ons ook vinden.

 

Decoratieartikelen

Met zorg heb ik een mooie collectie decoratieartikelen uitgekozen. Ik volg onder meer de collecties van Dekocandle, een merk dat originele kaarsen, buitenkaarsen, theelichtjes, vazen, keramiek en andere decoratieartikelen aanbiedt, tot leuke kleinmeubelen toe.”

 

Online bloemen bestellen bij De Groene Vallei

Wil je snel vanuit je zetel bloemen bestellen? De Groene Vallei heeft een handige webshop waar je uit een mooi aantal boeketten een keuze kan maken.
Vragen over bloemen of planten? Informatie over een ruiker bloemen? Contacteer De Groene Vallei!

 

De Groene Vallei

Stationsstraat 1Alogo De Groene Vallei
9810 Eke (Nazareth)
Tel. +32.9.3854227
info@degroenevallei.be
Bestel online: www.degroenevallei.be

Openingsuren:
Alle dagen: 9u30 tot 19u.
Zondag: 9u30 tot 13u (in juli, augustus en september)
en van 9u30 tot 16u (rest van het jaar)
Dinsdag: gesloten