Leden

 

Bedrijven en MVO: een sociaal project realiseren?

TWS Projects realiseert lokale en nationale maatschappelijk verantwoorde projecten vanuit de kracht van het ondernemerschap, met een directe return voor bedrijven. Wij brengen bedrijven en ondernemers samen om gezamenlijk sociale projecten en goede doelen in Vlaanderen te realiseren.

Op dit moment zijn er meer dan 200 leden die tal van maatschappelijke projecten en andere organisaties met MVO-ambities helpen realiseren in heel Vlaanderen. TWS Projects verenigt al deze ondernemers met een hart.

Wil jij ook deelnemen aan onze TWS Projects community met méér business als gevolg? Neem contact op!

 

Maak kennis met onze leden!

 

 Voyages Uniques

Voyage Unique staat voor: ‘iedere reis moet uniek zijn’. Dit bekende reiskantoor streeft al meer dan 30 jaar naar het ultieme reisgenot van zijn klanten. Doordrongen van de reispassie verzorgen deze reisspecialisten jouw reis tot in de puntjes vanaf de eerste kennismaking tot na terugkomst.

DC Infrarood

DC-Infrarood, met showrooms in Brugge (Oostkamp) en Diksmuide, is specialist in Health Mate® infraroodsauna-cabines. De Health Mate® infraroodsauna-cabines met therapeutische werking zijn echt wel ‘healthy’ want ze ontgiften het lichaam en verlichten medische klachten.

De Groene Vallei

Ik ben Sarah Hinderyckx en heet iedereen welkom in mijn bloemenzaak De Groene Vallei. Wij staan bekend voor de grote keuze verse snijbloemen en de leuke decoratie. Of je nu graag je huis opfleurt of je zoekt een speciaal cadeau voor iemand, er is altijd een goede reden om bloemen te kopen, toch!